Vato Gonzalez

artiestennaam van Björn Franken, is een Nederlands diskjockey en muziekproducent.Gonzalez is gelabeld bij Ministry of Sound. Gonzalez is de bedenker van het concept en label “Dirty House”, waarbij men zich meer op de dansbaarheid dan de kwaliteit richt

Dansado & de feestneger

Wie aan Dansado & de Feestneger denkt, denkt aan FEEST. Dan bedoelen we natuurlijk niet zo’n feestje bij je schoonmoeder, maar eentje waar je het volgend jaar nog steeds over hebt! Van Oldenzaal tot Den Helder en van Roermond tot Leeuwarden, er zijn maar weinig plaatsen die nog niet besmet zijn geraakt met het feestvirus van de goedlachse Brabanders

Funkerman

Muzikaal talent Funkerman is een van de grootste talenten op DJgebied in Nederland en maakt ook naam in de rest van de wereld. Hij is positief geobsedeerd om goeie tracks te maken samen met Raf en Fedde le Grand runnen zij hun eigen platenlabel Flamingo Recordings.

Dennis Quin

Bass driven, groove-catching house music with a twist. That’s the best way to describe Dennis Quin’s sound. Quin’s trademark is the effective combination of raw analogue elements with an irresistible rhythmic drive. In addition to being a highly successful solo producer, Quin is Hardsoul’s co-producer and works with Roog (Hardsoul) on their collaboration projects.

Thomas Newson

19 year old Dutch wunderkind Thomas Newson appears to be living the dream. Not only has he received incredible support from the likes of Hardwell, Avicii, Tiesto, W&W, Afrojack and many others.

“Flute”, his collaboration with New World Sound, gained massive radio airplay worldwide and was praised for its innovative integration of the flute into dance music.

The boy nextdoor

Met zijn ongeslagen luistercijferkanon ‘La Colegiala’ heeft The Boy Next Door aan de hele wereld bewe- zen dat hij één ieder op zijn muziek kan laten dansen en een unieke act is voor elk publiek. Kort na deze giga-hit heeft hij een platencontract getekend bij het dominerende Spinnin’ Records, dat voor The Boy Next Door alle grenzen heeft doorbroken.

Beatcrooks

Met shows op de Zwarte Cross, Defqon.1, Dreamfields, Boulevard Outdoor en Dauwpop vliegen ze overal “Uut de Bochte”! Hun Happy Høken remix “Annie uut de bochte” is ongekend populair! Deze badboys freestylen samen met hun unieke Led Robot, pompende beats in een dikke feest flow. Van schurende Moombahton tot guilty pleasures. Van rammende house beats tot foute feestmuziek, happy hardcore en harder! Deze feestexplosie wordt in hoog tempo op je afgevuurd. Happy Høken you don’t care, groene knuppels in the air!

Robba Rovega

Robba Rovega is één van de meest technische DJ die er is. Deze man draait altijd de juiste muziek op de juiste tijden en laat daarmee de dansvloer helemaal losgaan. Voor Robba is niks te gek. Of hij zijn sets nu draait tijdens Totally Summer tour in Marmaris, Turkije of in clubs door heel Nederland, Robba Rovega is een garantie om het publiek uit zijn dak te laten gaan. De energie die hij uitstraalt achter de draaitafels naar het publiek is enorm!

Ray Montreal

Achterhoeks talent in de Dancing in the Street dj-booth. Ray Montreal, 23 jaar en ambitieus. Na optredens bij toonaangevende regionale uitgaansgelegenheden als City Lido, de Radstake en vorig jaar als opener van Dancing in the Street is hij klaar om de definitie van afterparty naar een hoger plan te tillen.

DJ Ivar

De perfecte sfeer creëren om het een topfeest te maken voor de feestvierders en zijn opdrachtgevers, laat dat maar aan DJ Ivar over. Van Top 40 muziek via de betere oldies naar de nieuwste apres ski hits. Hij beheerst het hele arsenaal en weet daarnaast als presentator het publiek nog verder op te zwepen. Een allround DJ voor elk feest!

Zanger Orlando

Hij begon in Nederland als tomatenplukker, rook aan een bestaan als profvoetballer, maar uiteindelijk timmert Orlando Uitenwerf vooral aan de weg als volkszanger. Geïnspireerd door zijn grote Drentse voorbeeld staat hij te boek als Zwarte Jannes. De eeuwige lach lijkt op zijn gezicht gebeiteld.